Parcourir par auteur "Richoux, Romain"
Résultats 1-4 de 4
-
Combining selected immunomodulatory Propionibacterium freudenreichii and Lactobacillus delbrueckii strains: Reverse engineering development of an anti-inflammatory cheese
Ple, Coline; Breton, Jerome; Richoux, Romain; et al.Molecular nutrition & food research, 01-04-2016, 60, 935-948Article dans une revue scientifique -
Combining selected immunomodulatory Propionibacterium freudenreichii and Lactobacillus delbrueckii strains: Reverse engineering development of an anti-inflammatory cheese
Ple, Coline; Breton, Jérôme; Richoux, Romain; et al.Molecular Nutrition and Food Research, Wiley-VCH Verlag, 2016, 60; 4, 935-948Compte-rendu et recension critique d'ouvragetexte intégral -
Monoxenic experimental cheese reveals anti-inflammatory effect of Propionibacterium freudenreichii in vivo.
Le Maréchal, Caroline; Péton, Vincent; Plé, Coline; et al.IDF Dairy Science & Technology Symposia 2016 Cheese Science & Technology, Dublin, 11-04-2016, 2016Communication dans un congrès avec actes -
Single-strain starter experimental cheese reveals anti-inflammatory effect of Propionibacterium freudenreichii CIRM BIA 129 in TNBS-colitis model
Plé, Coline; Richoux, Romain; Jardin, Julien; et al.journal of functional foods, Elsevier, 2015, 18, Part A; Part A, 575--585Compte-rendu et recension critique d'ouvrage