Effect of calcium on the thermal denaturation ...
Document type :
Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...): Communication dans un congrès sans actes
Permalink :
Title :
Effect of calcium on the thermal denaturation of whey proteins and subsequent fouling in a bench-scale fouling rig: A 3D computational modeling
Author(s) :
Liu, Weiji [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
X.D, chen [Auteur]
Andre, Christophe [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Delaplace, Guillaume [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
X.D, chen [Auteur]
Andre, Christophe [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Delaplace, Guillaume [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Conference title :
Fouling and Cleaning in Food Processing conference
City :
Lille
Country :
France
Start date of the conference :
2022-03-28
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]/Ingénierie des aliments
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Université de Lille
CNRS
INRAE
ENSCL
CNRS
INRAE
ENSCL
Collections :
Research team(s) :
Processus aux Interfaces et Hygiène des Matériaux (PIHM)
Submission date :
2024-01-12T09:53:02Z