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Analysis by Raman spectroscopy of the conformational structure of whey proteins constituting fouling deposits during the processing in a heat exchanger
Journal of Food Engineering, 2012, 110, 86-94Article dans une revue scientifique -
Rehydration behaviour and ageing of dairy powders assessed by calorimetric measurements
Innovative Food Science & Emerging Technologies, 2012, 14, 139-145Article dans une revue scientifique -
Oxygen transfer in three phase inverse fluidized bed bioreactor during biosurfactant production by Bacillus subtilis
Biochemical Engineering Journal, 2013, 76, 70-76Article dans une revue scientifique -
Influence of calcium on β-lactoglobulin denaturation kinetics: Implications in unfolding and aggregation mechanisms
Journal of Dairy Science, 2011, 94, 5794-5810Article dans une revue scientifique -
Role of Whey Components in the Kinetics and Thermodynamics of β-Lactoglobulin Unfolding and Aggregation
Food and Bioprocess Technology, 2016, 9, 1367-1379Article dans une revue scientifique -
Influence of storage conditions on the functional properties of micellar casein powder
Food and Bioproducts Processing, 2017, 106, 181-192Article dans une revue scientifique -
Dimensional analysis of milk concentrate spraying droplets
1st International Workshop on wetting and evaporation: droplets of pure and complex fluids, Marseille, 06-2013Communication dans un congrès avec actes -
Modélisation en génie des procédés par analyse dimensionnelle
Lavoisier, 05-2014, TEC & DOCOuvrage (y compris édition critique et traduction) -
Antifouling silane-based coatings on stainless steel for dairy products processing
SurfKorea2017, Incheon, 03-2017Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...) -
Antifouling surface modifications of stainless steel for dairy products processing
16ème congrès de la Société Française de Génie des Procédés (SFGP), Nancy, 07-2017Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...)