Fecal excretion of Maillard reaction ...
Document type :
Article dans une revue scientifique
DOI :
PMID :
Permalink :
Title :
Fecal excretion of Maillard reaction products and the gut microbiota composition of rats fed with bread crust or bread crumb
Author(s) :
Helou, Cynthia [Auteur]
Anton P., M [Auteur]
Niquet-Leridon, Celine [Auteur]
Spatz, Madeleine [Auteur]
Tessier, Frederic [Auteur]
Lille Inflammation Research International Center - U 995 [LIRIC]
Lille Inflammation Research International Center - U 995 [LIRIC]
Gadonna-Widehem, Pascale [Auteur]
Anton P., M [Auteur]
Niquet-Leridon, Celine [Auteur]
Spatz, Madeleine [Auteur]
Tessier, Frederic [Auteur]
Lille Inflammation Research International Center - U 995 [LIRIC]
Lille Inflammation Research International Center - U 995 [LIRIC]
Gadonna-Widehem, Pascale [Auteur]
Journal title :
Food & function
Abbreviated title :
Food Funct.
Volume number :
8
Pages :
2722-2730
Publication date :
2017-08-01
ISSN :
2042-6496
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Inserm
Université de Lille
CHU Lille
Université de Lille
CHU Lille
Research team(s) :
Glycation from inflammation to aging
Submission date :
2019-03-01T14:17:24Z