Influence of fatty chain length and starch ...
Document type :
Article dans une revue scientifique
Permalink :
Title :
Influence of fatty chain length and starch composition on structure and properties of fully substituted fatty acid starch esters
Author(s) :
Vanmarcke, Audrey [Auteur]
Leroy, Lise [Auteur]
Stoclet, Grégory [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Duchatel-Crépy, Lucie [Auteur]
Lefebvre, Jean-Marc [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Joly, Nicolas [Auteur]
Gaucher, Valerie [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Leroy, Lise [Auteur]
Stoclet, Grégory [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Duchatel-Crépy, Lucie [Auteur]
Lefebvre, Jean-Marc [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Joly, Nicolas [Auteur]
Gaucher, Valerie [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Journal title :
Carbohydrate polymers
Volume number :
164
Pages :
249-257
Publication date :
2017
HAL domain(s) :
Sciences de l'ingénieur [physics]/Matériaux
Sciences de l'ingénieur [physics]/Génie des procédés
Chimie/Matériaux
Chimie/Polymères
Sciences de l'ingénieur [physics]/Génie des procédés
Chimie/Matériaux
Chimie/Polymères
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Université de Lille
ENSCL
CNRS
INRA
ENSCL
CNRS
INRA
Collections :
Research team(s) :
Ingénierie des Systèmes Polymères
Submission date :
2019-05-16T17:19:56Z