Commercial methods for the detection of ...
Document type :
Partie d'ouvrage: Chapitre
Permalink :
Title :
Commercial methods for the detection of surface bacterial contamination in the food industry
Author(s) :
Brauge, Thomas [Auteur]
Faille, Christine [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Midelet, Graziella [Auteur]
Faille, Christine [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Midelet, Graziella [Auteur]
Book title :
Prevention of the Biological Contamination of Food. Processing/Distribution and Consumer Usage
Publisher :
ISTE Editions
Wiley
Wiley
Publication date :
2023-08
ISBN :
9781789451252
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]/Ingénierie des aliments
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Université de Lille
CNRS
INRAE
ENSCL
CNRS
INRAE
ENSCL
Collections :
Research team(s) :
Processus aux Interfaces et Hygiène des Matériaux (PIHM)
Submission date :
2024-02-14T07:56:48Z
2024-02-14T08:02:44Z
2024-02-14T08:02:44Z