The impact of raw materials and baking ...
Document type :
Article dans une revue scientifique
DOI :
PMID :
Permalink :
Title :
The impact of raw materials and baking conditions on Maillard reaction products, thiamine, folate, phytic acid and minerals in white bread
Author(s) :
Helou, Cynthia [Auteur]
Gadonna-Widehem, Pascale [Auteur]
Robert, Nathalie [Auteur]
Branlard, Gerard [Auteur]
Thebault, Jacques [Auteur]
Librere, Sarah [Auteur]
Jacquot, Sylvain [Auteur]
Mardon, Julie [Auteur]
Piquet-Pissaloux, Agnes [Auteur]
Chapron, Sophie [Auteur]
Chatillon, Antoine [Auteur]
Niquet-Leridon, Celine [Auteur]
Tessier, Frederic [Auteur]
Lille Inflammation Research International Center - U 995 [LIRIC]
Lille Inflammation Research International Center - U 995 [LIRIC]
Gadonna-Widehem, Pascale [Auteur]
Robert, Nathalie [Auteur]
Branlard, Gerard [Auteur]
Thebault, Jacques [Auteur]
Librere, Sarah [Auteur]
Jacquot, Sylvain [Auteur]
Mardon, Julie [Auteur]
Piquet-Pissaloux, Agnes [Auteur]
Chapron, Sophie [Auteur]
Chatillon, Antoine [Auteur]
Niquet-Leridon, Celine [Auteur]
Tessier, Frederic [Auteur]
Lille Inflammation Research International Center - U 995 [LIRIC]
Lille Inflammation Research International Center - U 995 [LIRIC]
Journal title :
Food & function
Abbreviated title :
Food Funct.
Volume number :
7
Pages :
2498-2507
Publication date :
2016-01-01
ISSN :
2042-6496
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Inserm
Université de Lille
CHU Lille
Université de Lille
CHU Lille
Research team(s) :
Glycation from inflammation to aging
Submission date :
2019-03-01T14:19:44Z