The aerosolisation phenomenon: Aerosol ...
Document type :
Article dans une revue scientifique: Article de médiation
Permalink :
Title :
The aerosolisation phenomenon: Aerosol droplets and cross-contamination risks in the food industry
Author(s) :
Faille, Christine [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Billet, Erwan [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Billet, Erwan [Auteur]
Journal title :
New Food Magazine
Volume number :
3
Pages :
51-54
Publication date :
2020-08-20
ISSN :
14614642
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]/Alimentation et Nutrition
Language :
Anglais
Peer reviewed article :
Non
Audience :
Non spécifiée
Popular science :
Oui
Administrative institution(s) :
Université de Lille
CNRS
INRA
ENSCL
CNRS
INRA
ENSCL
Collections :
Research team(s) :
Processus aux Interfaces et Hygiène des Matériaux (PIHM)
Submission date :
2021-10-05T15:16:47Z