Revealing the characteristics of Enzymatically ...
Document type :
Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...): Communication dans un congrès sans actes
Permalink :
Title :
Revealing the characteristics of Enzymatically Cross-linked Micellar Casein powders by Asymmetrical Field-Flow Fractionation and its colloidal properties
Author(s) :
Velazquez Dominguez, Angella [Auteur]
Hennetier, marie [Auteur]
VIOLLEAU, Frédéric [Auteur]
HIOLLE, Manon [Auteur]
Delaplace, Guillaume [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Peres De Sa Peixoto Jr, Paulo [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Hennetier, marie [Auteur]
VIOLLEAU, Frédéric [Auteur]
HIOLLE, Manon [Auteur]
Delaplace, Guillaume [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Peres De Sa Peixoto Jr, Paulo [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Conference title :
Food Hydrocolloids, 23th
City :
Guelph
Country :
Canada
Start date of the conference :
2022-10-23
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]/Ingénierie des aliments
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Université de Lille
CNRS
INRAE
ENSCL
CNRS
INRAE
ENSCL
Collections :
Research team(s) :
Processus aux Interfaces et Hygiène des Matériaux (PIHM)
Submission date :
2024-01-12T12:24:09Z