Non-aqueous foams stabilized by cristalline ...
Document type :
Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...): Communication dans un congrès sans actes
Permalink :
Title :
Non-aqueous foams stabilized by cristalline particles : from design to food applications
Author(s) :
Conference title :
International Workshop on Molecular Gastronomy
City :
Paris online
Country :
France
Start date of the conference :
2022-06
HAL domain(s) :
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Science des matériaux [cond-mat.mtrl-sci]
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Université de Lille
CNRS
INRAE
ENSCL
CNRS
INRAE
ENSCL
Collections :
Research team(s) :
Processus aux Interfaces et Hygiène des Matériaux (PIHM)
Submission date :
2024-01-12T12:37:29Z
2024-01-17T12:39:27Z
2024-01-17T12:39:27Z