Storage of Micellar Casein Powders with ...
Document type :
Article dans une revue scientifique: Article original
DOI :
Title :
Storage of Micellar Casein Powders with and without Lactose: Consequences on Color, Solubility, and Chemical Modifications
Author(s) :
Nasser, Sarah [Auteur]
de Sa Peixoto, Paulo [Auteur]
Moreau, Anne [Auteur]
Croguennec, Thomas [Auteur]
Bray, Fabrice [Auteur]
Rolando, Christian [Auteur]
Tessier, Frédéric [Auteur]
Facteurs de Risque et Déterminants Moléculaires des Maladies liées au Vieillissement - U 1167 [RID-AGE]
Hédoux, Alain [Auteur]
Delaplace, Guillaume [Auteur]
de Sa Peixoto, Paulo [Auteur]
Moreau, Anne [Auteur]
Croguennec, Thomas [Auteur]
Bray, Fabrice [Auteur]
Rolando, Christian [Auteur]

Tessier, Frédéric [Auteur]
Facteurs de Risque et Déterminants Moléculaires des Maladies liées au Vieillissement - U 1167 [RID-AGE]
Hédoux, Alain [Auteur]
Delaplace, Guillaume [Auteur]

Journal title :
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Pages :
10274-10282
Publisher :
American Chemical Society
Publication date :
2018-06-29
ISSN :
0021-8561
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]
Language :
Anglais
Peer reviewed article :
Oui
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Collections :
Source :