Enzymatic cross-linking of casein increase ...
Document type :
Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...): Poster invité
Permalink :
Title :
Enzymatic cross-linking of casein increase the stability of overacidifed caseins dispersion after heat treatment
Author(s) :
Velazquez Dominguez, Angella [Auteur]
Delaplace, Guillaume [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Lesur, Céline [Auteur]
Nasser, Sarah [Auteur]
HIOLLE, Manon [Auteur]
Peres De Sa Peixoto Jr, Paulo [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Delaplace, Guillaume [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Lesur, Céline [Auteur]
Nasser, Sarah [Auteur]
HIOLLE, Manon [Auteur]
Peres De Sa Peixoto Jr, Paulo [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Conference title :
12th NIZO Dairy Conference 2021 - Innovations in dairy ingredients
City :
Online
Country :
Pays-Bas
Start date of the conference :
2021-10-05
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]/Ingénierie des aliments
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Université de Lille
CNRS
INRAE
ENSCL
CNRS
INRAE
ENSCL
Collections :
Research team(s) :
Processus aux Interfaces et Hygiène des Matériaux (PIHM)
Submission date :
2024-01-17T14:58:17Z
2024-01-17T15:54:34Z
2024-01-17T15:54:34Z