Enzymatic Cross-Linking of Casein Increase ...
Document type :
Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...): Poster
Permalink :
Title :
Enzymatic Cross-Linking of Casein Increase the Stability of Overacidifed Caseins Dispersion after Heat Treatment’
Author(s) :
Velazquez Dominguez, Angella [Auteur]
Delaplace, Guillaume [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Lesur, Céline [Auteur]
Nasser, Sarah [Auteur]
HIOLLE, Manon [Auteur]
Peres De Sa Peixoto Jr, Paulo [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Delaplace, Guillaume [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Lesur, Céline [Auteur]
Nasser, Sarah [Auteur]
HIOLLE, Manon [Auteur]
Peres De Sa Peixoto Jr, Paulo [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Conference title :
4th Food Structure and Functionality Symposium
City :
Online
Country :
Irlande
Start date of the conference :
2021-10-19
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]/Ingénierie des aliments
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Université de Lille
CNRS
INRAE
ENSCL
CNRS
INRAE
ENSCL
Collections :
Research team(s) :
Processus aux Interfaces et Hygiène des Matériaux (PIHM)
Submission date :
2024-01-17T15:25:49Z