The green gap in the food future of ...
Document type :
Communication dans un congrès avec actes
Title :
The green gap in the food future of teenagers, the case of insects’ consumption
Author(s) :
Gallen, C. [Auteur]
Laboratoire d'économie et de management de Nantes Atlantique [LEMNA]
Guichard, Nathalie [Auteur]
Université Paris-Saclay
Pantin-Sohier, Gaëlle [Auteur]
Groupe de Recherche Angevin en Economie et Management [GRANEM]
Gentina, Elodie [Auteur]
Lille économie management - UMR 9221 [LEM]
Damay, Coralie [Auteur]
Institut Supérieur du Commerce de Paris [ISC Paris]
Gollety, Mathilde [Auteur]
Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne [UP1]
Laboratoire d'économie et de management de Nantes Atlantique [LEMNA]
Guichard, Nathalie [Auteur]
Université Paris-Saclay
Pantin-Sohier, Gaëlle [Auteur]
Groupe de Recherche Angevin en Economie et Management [GRANEM]
Gentina, Elodie [Auteur]
Lille économie management - UMR 9221 [LEM]
Damay, Coralie [Auteur]
Institut Supérieur du Commerce de Paris [ISC Paris]
Gollety, Mathilde [Auteur]
Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne [UP1]
Conference title :
14th edition of the International Congress on Engineering and Food
Conference organizers(s) :
International Association for Engineering and Food (IAEF)
City :
Nantes
Country :
France
Start date of the conference :
2023-06-20
HAL domain(s) :
Sciences de l'Homme et Société/Economies et finances
Language :
Anglais
Peer reviewed article :
Oui
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Collections :
Source :