Evolution of secondary structure of milk ...
Document type :
Communication dans un congrès avec actes
Permalink :
Title :
Evolution of secondary structure of milk powder during storage : Multivariate analysis FTIR and Circular Dichroism, International
Author(s) :
Nasser, S [Auteur]
Giuliani, A [Auteur]
Dewaele, I [Auteur]
Hedoux, Alain [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Delaplace, Guillaume [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Giuliani, A [Auteur]
Dewaele, I [Auteur]
Hedoux, Alain [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Delaplace, Guillaume [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Conference title :
Conference on Food Chemistry and Hydrocolloids
Country :
Canada
Start date of the conference :
2016-09
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]/Ingénierie des aliments
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Science des matériaux [cond-mat.mtrl-sci]
Sciences du Vivant [q-bio]/Biochimie, Biologie Moléculaire
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Matière Molle [cond-mat.soft]
Sciences de l'ingénieur [physics]/Génie des procédés
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Science des matériaux [cond-mat.mtrl-sci]
Sciences du Vivant [q-bio]/Biochimie, Biologie Moléculaire
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Matière Molle [cond-mat.soft]
Sciences de l'ingénieur [physics]/Génie des procédés
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Université de Lille
ENSCL
INRA
CNRS
ENSCL
INRA
CNRS
Collections :
Research team(s) :
Processus aux Interfaces et Hygiène des Matériaux (PIHM)
Submission date :
2019-05-17T12:22:17Z