• English
    • français
  • Help
  •  | 
  • Contact
  •  | 
  • About
  •  | 
  • Login
  • HAL portal
  •  | 
  • Pages Pro
  • EN
  •  / 
  • FR
View Item 
  •   LillOA Home
  • Liste des unités
  • Unité de Catalyse et de Chimie du Solide (UCCS) - UMR 8181
  • View Item
  •   LillOA Home
  • Liste des unités
  • Unité de Catalyse et de Chimie du Solide (UCCS) - UMR 8181
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Myricetin, rosmarinic and carnosic acids ...
  • BibTeX
  • CSV
  • Excel
  • RIS

Document type :
Article dans une revue scientifique
DOI :
10.1016/j.foodchem.2016.06.038
Permalink :
http://hdl.handle.net/20.500.12210/12518
Title :
Myricetin, rosmarinic and carnosic acids as superior natural antioxidant alternatives to α-tocopherol for the preservation of omega-3 oils
Author(s) :
Guitard, Romain [Auteur]
Paul, Jean-Francois [Auteur] refId
Unité de Catalyse et de Chimie du Solide (UCCS) - UMR 8181
Rataj, Véronique [Auteur] refId
Unité de Catalyse et de Chimie du Solide (UCCS) - UMR 8181
Aubry, Jean-Marie [Auteur]
Unité de Catalyse et de Chimie du Solide (UCCS) - UMR 8181
Journal title :
Food Chemistry
Volume number :
213
Pages :
284-295
Publication date :
2016
HAL domain(s) :
Chimie/Chimie organique
Chimie/Chimie théorique et/ou physique
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
ENSCL
CNRS
Centrale Lille
Univ. Artois
Université de Lille
Collections :
  • Unité de Catalyse et de Chimie du Solide (UCCS) - UMR 8181
Research team(s) :
Colloïdes catalyse oxydation (CÏSCO)
Modélisation et spectroscopies (MODSPEC)
Submission date :
2019-09-25T14:04:46Z
Université de Lille

Mentions légales
Université de Lille © 2017