Impact of demineralization on the internal ...
Document type :
Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...): Communication dans un congrès sans actes
Permalink :
Title :
Impact of demineralization on the internal structure of the casein micelle and subsequent consequences on its dispersion properties after the rehydration process
Author(s) :
Nogueira, Marcio [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Ben-Harb, Salma [Auteur]
Institut Charles Viollette (ICV) - EA 7394 [ICV]
Karoui, Romdhane [Auteur]
Institut Charles Viollette (ICV) - EA 7394 [ICV]
Derensy, A. [Auteur]
Delaplace, Guillaume [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Peres De Sa Peixoto Jr, Paulo [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Ben-Harb, Salma [Auteur]
Institut Charles Viollette (ICV) - EA 7394 [ICV]
Karoui, Romdhane [Auteur]
Institut Charles Viollette (ICV) - EA 7394 [ICV]
Derensy, A. [Auteur]
Delaplace, Guillaume [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Peres De Sa Peixoto Jr, Paulo [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Conference title :
11th NIZO Dairy Conference Milk Protein Functionality
City :
Papendal
Country :
Pays-Bas
Start date of the conference :
2019-10-08
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]/Ingénierie des aliments
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Administrative institution(s) :
Université de Lille
CNRS
INRA
ENSCL
CNRS
INRA
ENSCL
Research team(s) :
Processus aux Interfaces et Hygiène des Matériaux (PIHM)
Submission date :
2021-01-29T11:27:22Z
2021-01-29T11:28:01Z
2021-01-29T11:28:01Z