• English
    • français
  • Help
  •  | 
  • Contact
  •  | 
  • About
  •  | 
  • Login
  • HAL portal
  •  | 
  • Pages Pro
  • EN
  •  / 
  • FR
View Item 
  •   LillOA Home
  • Liste des unités
  • Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
  • View Item
  •   LillOA Home
  • Liste des unités
  • Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Impact of storage conditions on functional ...
  • BibTeX
  • CSV
  • Excel
  • RIS

Document type :
Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...): Communication dans un congrès sans actes
Permalink :
http://hdl.handle.net/20.500.12210/37122
Title :
Impact of storage conditions on functional properties of high protein dairy powders
Author(s) :
Burgain, Jennifer [Auteur]
Norwood, Eve-Anne [Auteur]
Science et Technologie du Lait et de l'Oeuf [STLO]
Jeantet, Romain [Auteur]
Science et Technologie du Lait et de l'Oeuf [STLO]
Nasser, S. [Auteur]
Delaplace, Guillaume [Auteur] refId
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Gaucheron, F. [Auteur]
Petit, J. [Auteur]
Gaiani, Claire [Auteur]
Scher, J. [Auteur]
Conference title :
International Symposium on Properties of Water ISOPOW XIV
City :
Dijon
Country :
France
Start date of the conference :
2019-08-24
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]/Ingénierie des aliments
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Université de Lille
CNRS
INRA
ENSCL
Collections :
  • Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Research team(s) :
Processus aux Interfaces et Hygiène des Matériaux (PIHM)
Submission date :
2021-01-29T14:37:24Z
Université de Lille

Mentions légales
Accessibilité : non conforme
Université de Lille © 2017