Proteolytic activity of Lactobacillus ...
Document type :
Article dans une revue scientifique: Article original
Permalink :
Title :
Proteolytic activity of Lactobacillus strains isolated from Mongolian traditional dairy products: A multiparametric analysis
Author(s) :
Raveschot, Cyril [Auteur]
Cudennec, Benoit [Auteur]
Institut Charles Viollette (ICV) - ULR 7394
Deracinois, Barbara [Auteur]
Institut Charles Viollette (ICV) - ULR 7394
Frémont, Marc [Auteur]
Vaeremans, Maxime [Auteur]
Dugersuren, Jamyan [Auteur]
Demberel, Shirchin [Auteur]
Drider, Djamel [Auteur]
Institut Charles Viollette (ICV) - ULR 7394
Dhulster, Pascal [Auteur]
Institut Charles Viollette (ICV) - ULR 7394
Coutte, Francois [Auteur]
Flahaut, Christophe [Auteur]
Cudennec, Benoit [Auteur]

Institut Charles Viollette (ICV) - ULR 7394
Deracinois, Barbara [Auteur]

Institut Charles Viollette (ICV) - ULR 7394
Frémont, Marc [Auteur]
Vaeremans, Maxime [Auteur]
Dugersuren, Jamyan [Auteur]
Demberel, Shirchin [Auteur]
Drider, Djamel [Auteur]

Institut Charles Viollette (ICV) - ULR 7394
Dhulster, Pascal [Auteur]

Institut Charles Viollette (ICV) - ULR 7394
Coutte, Francois [Auteur]

Flahaut, Christophe [Auteur]
Journal title :
Food Chemistry
Abbreviated title :
Food Chemistry
Volume number :
304
Pages :
125415
Publication date :
2020-01
ISSN :
03088146
Language :
Anglais
Audience :
Non spécifiée
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
INRA
ISA
Univ. Artois
Univ. Littoral Côte d’Opale
Université de Lille
ISA
Univ. Artois
Univ. Littoral Côte d’Opale
Université de Lille
Collections :
Submission date :
2021-12-08T09:53:24Z