• English
    • français
  • Help
  •  | 
  • Contact
  •  | 
  • About
  •  | 
  • Login
  • HAL portal
  •  | 
  • Pages Pro
  • EN
  •  / 
  • FR
View Item 
  •   LillOA Home
  • Liste des unités
  • Institut Charles Viollette (ICV) - ULR 7394
  • View Item
  •   LillOA Home
  • Liste des unités
  • Institut Charles Viollette (ICV) - ULR 7394
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Proteolytic activity of Lactobacillus ...
  • BibTeX
  • CSV
  • Excel
  • RIS

Document type :
Article dans une revue scientifique: Article original
DOI :
10.1016/j.foodchem.2019.125415
Permalink :
http://hdl.handle.net/20.500.12210/58318
Title :
Proteolytic activity of Lactobacillus strains isolated from Mongolian traditional dairy products: A multiparametric analysis
Author(s) :
Raveschot, Cyril [Auteur]
Cudennec, Benoit [Auteur] refId
Institut Charles Viollette (ICV) - ULR 7394
Deracinois, Barbara [Auteur] refId
Institut Charles Viollette (ICV) - ULR 7394
Frémont, Marc [Auteur]
Vaeremans, Maxime [Auteur]
Dugersuren, Jamyan [Auteur]
Demberel, Shirchin [Auteur]
Drider, Djamel [Auteur] refId
Institut Charles Viollette (ICV) - ULR 7394
Dhulster, Pascal [Auteur] refId
Institut Charles Viollette (ICV) - ULR 7394
Coutte, Francois [Auteur] refId
Flahaut, Christophe [Auteur]
Journal title :
Food Chemistry
Abbreviated title :
Food Chemistry
Volume number :
304
Pages :
125415
Publication date :
2020-01
ISSN :
03088146
Language :
Anglais
Audience :
Non spécifiée
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
INRA
ISA
Univ. Artois
Univ. Littoral Côte d’Opale
Université de Lille
Collections :
  • Institut Charles Viollette (ICV) - ULR 7394
Submission date :
2021-12-08T09:53:24Z
Université de Lille

Mentions légales
Université de Lille © 2017