• English
    • français
  • Help
  •  | 
  • Contact
  •  | 
  • About
  •  | 
  • Login
  • HAL portal
  •  | 
  • Pages Pro
  • EN
  •  / 
  • FR
View Item 
  •   LillOA Home
  • Liste des unités
  • Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
  • View Item
  •   LillOA Home
  • Liste des unités
  • Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The influence of stirring speed, temperature ...
  • BibTeX
  • CSV
  • Excel
  • RIS

Document type :
Article dans une revue scientifique
DOI :
10.1051/dst/2009043
Permalink :
http://hdl.handle.net/20.500.12210/8384
Title :
The influence of stirring speed, temperature and solid concentration on the rehydration time of micellar casein powder
Author(s) :
Jeantet, Romain [Auteur]
Schuck, Pierre [Auteur]
Six, Thierry [Auteur]
André, Christophe [Auteur]
Delaplace, Guillaume [Auteur]
Journal title :
Dairy Science & Technology
Volume number :
90
Pages :
225-236
Publication date :
2010
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]/Ingénierie des aliments
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Science des matériaux [cond-mat.mtrl-sci]
Sciences du Vivant [q-bio]/Biochimie, Biologie Moléculaire
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Matière Molle [cond-mat.soft]
Sciences de l'ingénieur [physics]/Génie des procédés
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Université de Lille
ENSCL
CNRS
INRA
Collections :
  • Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Research team(s) :
Processus aux Interfaces et Hygiène des Matériaux (PIHM)
Submission date :
2019-05-16T16:44:39Z
Université de Lille

Mentions légales
Université de Lille © 2017