The influence of stirring speed, temperature ...
Document type :
Article dans une revue scientifique
DOI :
Permalink :
Title :
The influence of stirring speed, temperature and solid concentration on the rehydration time of micellar casein powder
Author(s) :
Jeantet, Romain [Auteur]
Schuck, Pierre [Auteur]
Six, Thierry [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Andre, Christophe [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Delaplace, Guillaume [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Schuck, Pierre [Auteur]
Six, Thierry [Auteur]

Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Andre, Christophe [Auteur]

Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Delaplace, Guillaume [Auteur]

Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Journal title :
Dairy Science & Technology
Volume number :
90
Pages :
225-236
Publication date :
2010
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]/Ingénierie des aliments
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Science des matériaux [cond-mat.mtrl-sci]
Sciences du Vivant [q-bio]/Biochimie, Biologie Moléculaire
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Matière Molle [cond-mat.soft]
Sciences de l'ingénieur [physics]/Génie des procédés
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Science des matériaux [cond-mat.mtrl-sci]
Sciences du Vivant [q-bio]/Biochimie, Biologie Moléculaire
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Matière Molle [cond-mat.soft]
Sciences de l'ingénieur [physics]/Génie des procédés
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Université de Lille
ENSCL
CNRS
INRA
ENSCL
CNRS
INRA
Collections :
Research team(s) :
Processus aux Interfaces et Hygiène des Matériaux (PIHM)
Submission date :
2019-05-16T16:44:39Z
2021-05-21T07:27:47Z
2021-05-21T07:27:47Z