Influence of whip speed ratios on the ...
Document type :
Article dans une revue scientifique
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Title :
Influence of whip speed ratios on the inclusion of air into a bakery foam produced with a planetary mixer device
Author(s) :
Delaplace, Guillaume [Auteur]
Coppenolle, Philippe [Auteur]
Cheio, José [Auteur]
Ducept, Fabrice [Auteur]
Coppenolle, Philippe [Auteur]
Cheio, José [Auteur]
Ducept, Fabrice [Auteur]
Journal title :
Journal of Food Engineering
Volume number :
108
Pages :
532-540
Publication date :
2012
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]/Ingénierie des aliments
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Science des matériaux [cond-mat.mtrl-sci]
Sciences du Vivant [q-bio]/Biochimie, Biologie Moléculaire
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Matière Molle [cond-mat.soft]
Sciences de l'ingénieur [physics]/Génie des procédés
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Science des matériaux [cond-mat.mtrl-sci]
Sciences du Vivant [q-bio]/Biochimie, Biologie Moléculaire
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Matière Molle [cond-mat.soft]
Sciences de l'ingénieur [physics]/Génie des procédés
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Université de Lille
ENSCL
CNRS
INRA
ENSCL
CNRS
INRA
Collections :
Research team(s) :
Processus aux Interfaces et Hygiène des Matériaux (PIHM)
Submission date :
2019-05-16T16:44:42Z