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Effect of calcium content and flow regime ...
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Document type :
Article dans une revue scientifique
DOI :
10.1016/j.jfoodeng.2014.09.020
Permalink :
http://hdl.handle.net/20.500.12210/8467
Title :
Effect of calcium content and flow regime on whey protein fouling and cleaning in a plate heat exchanger
Author(s) :
Khaldi, Marwa [Auteur]
Blanpain Avet, Pascal [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Guérin, R. [Auteur]
Ronse, Gilles [Auteur]
Bouvier, Laurent [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
André, Christophe [Auteur]
Bornaz, Saloua [Auteur]
Croguennec, Thomas [Auteur]
Jeantet, Romain [Auteur]
Delaplace, Guillaume [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Journal title :
Journal of Food Engineering
Volume number :
147
Pages :
68-78
Publication date :
2015
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]/Ingénierie des aliments
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Science des matériaux [cond-mat.mtrl-sci]
Sciences du Vivant [q-bio]/Biochimie, Biologie Moléculaire
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Matière Molle [cond-mat.soft]
Sciences de l'ingénieur [physics]/Génie des procédés
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Université de Lille
ENSCL
CNRS
INRA
Collections :
  • Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Research team(s) :
Processus aux Interfaces et Hygiène des Matériaux (PIHM)
Submission date :
2019-05-16T16:45:07Z
Université de Lille

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