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A novel set-up and a CFD approach to study ...
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Document type :
Article dans une revue scientifique
DOI :
10.1016/j.fbp.2014.07.005
Permalink :
http://hdl.handle.net/20.500.12210/8471
Title :
A novel set-up and a CFD approach to study the biofilm dynamics as a function of local flow conditions encountered in fresh-cut food processing equipments
Author(s) :
Cunault, Charles [Auteur]
Faille, Christine [Auteur]
Bouvier, Laurent [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Föste, Henning [Auteur]
Augustin, Wolfgang [Auteur]
Scholl, Stephan [Auteur]
Debreyne, Pascal [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Benezech, Thierry [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Journal title :
Food and Bioproducts Processing
Volume number :
93
Pages :
217-223
Publication date :
2015
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]/Ingénierie des aliments
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Science des matériaux [cond-mat.mtrl-sci]
Sciences du Vivant [q-bio]/Biochimie, Biologie Moléculaire
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Matière Molle [cond-mat.soft]
Sciences de l'ingénieur [physics]/Génie des procédés
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Université de Lille
ENSCL
CNRS
INRA
Collections :
  • Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Research team(s) :
Processus aux Interfaces et Hygiène des Matériaux (PIHM)
Submission date :
2019-05-16T16:45:08Z
Université de Lille

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