Hygienic design of food processing lines ...
Document type :
Article dans une revue scientifique
Permalink :
Title :
Hygienic design of food processing lines to mitigate the risk of bacterial food contamination with respect to environmental concerns
Author(s) :
Faille, Christine [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Cunault, Charles [Auteur]
Dubois, Thomas [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Benezech, Thierry [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Cunault, Charles [Auteur]
Dubois, Thomas [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Benezech, Thierry [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Journal title :
Innovative Food Science & Emerging Technologies
Volume number :
46
Pages :
65-73
Publication date :
2018
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]/Ingénierie des aliments
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Science des matériaux [cond-mat.mtrl-sci]
Sciences du Vivant [q-bio]/Biochimie, Biologie Moléculaire
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Matière Molle [cond-mat.soft]
Sciences de l'ingénieur [physics]/Génie des procédés
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Science des matériaux [cond-mat.mtrl-sci]
Sciences du Vivant [q-bio]/Biochimie, Biologie Moléculaire
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Matière Molle [cond-mat.soft]
Sciences de l'ingénieur [physics]/Génie des procédés
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Université de Lille
ENSCL
CNRS
INRA
ENSCL
CNRS
INRA
Collections :
Research team(s) :
Processus aux Interfaces et Hygiène des Matériaux (PIHM)
Submission date :
2019-05-17T09:24:45Z
2021-05-17T14:29:18Z
2023-12-19T16:10:29Z
2021-05-17T14:29:18Z
2023-12-19T16:10:29Z
Files
- document
- Open access
- Access the document