• English
    • français
  • Help
  •  | 
  • Contact
  •  | 
  • About
  •  | 
  • Login
  • HAL portal
  •  | 
  • Pages Pro
  • EN
  •  / 
  • FR
View Item 
  •   LillOA Home
  • Liste des unités
  • Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
  • View Item
  •   LillOA Home
  • Liste des unités
  • Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Lactic Acid Bacteria (LAB) and Their ...
  • BibTeX
  • CSV
  • Excel
  • RIS

Document type :
Article dans une revue scientifique
DOI :
10.1007/s12033-018-0108-1
Permalink :
http://hdl.handle.net/20.500.12210/9243
Title :
Lactic Acid Bacteria (LAB) and Their Bacteriocins as Alternative Biotechnological Tools to Control Listeria monocytogenes Biofilms in Food Processing Facilities
Author(s) :
Camargo, Anderson C. [Auteur]
Todorov, Svetoslav D. [Auteur]
Chihib, Nour-Eddine [Auteur] refId
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Drider, Djamel [Auteur] refId
Institut Charles Viollette (ICV) - EA 7394 [ICV]
Nero, Luís A. [Auteur]
Journal title :
Molecular Biotechnology
Volume number :
60
Pages :
712-726
Publication date :
2018
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]/Ingénierie des aliments
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Science des matériaux [cond-mat.mtrl-sci]
Sciences du Vivant [q-bio]/Biochimie, Biologie Moléculaire
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Matière Molle [cond-mat.soft]
Sciences de l'ingénieur [physics]/Génie des procédés
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Université de Lille
ENSCL
CNRS
INRA
ISA
Univ. Artois
Univ. Littoral Côte d’Opale
Collections :
  • Institut Charles Viollette (ICV) - ULR 7394
  • Unité Matériaux et Transformations (UMET) - UMR 8207
Research team(s) :
Processus aux Interfaces et Hygiène des Matériaux (PIHM)
Submission date :
2019-05-17T09:25:17Z
Université de Lille

Mentions légales
Université de Lille © 2017