Ultra-processed foods and adverse health ...
Document type :
Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...): Communication dans un congrès avec actes
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Title :
Ultra-processed foods and adverse health effects: many mechanistic hypotheses - including glycation - but what is the scientific evidence?
Author(s) :
Tessier, Frederic J. [Auteur]
Facteurs de Risque et Déterminants Moléculaires des Maladies liées au Vieillissement - U 1167 [RID-AGE]
Facteurs de Risque et Déterminants Moléculaires des Maladies liées au Vieillissement - U 1167 [RID-AGE]
Conference title :
IMARS15
Conference organizers(s) :
International Maillard Reaction Society (IMARS)
City :
Maastricht
Country :
Pays-Bas
Start date of the conference :
2024-09-16
English keyword(s) :
Nutrition
glycation
ultraprocessed
food
NOVA
Maillard
epidemiology
cohort
acrylamide
AGEs
CML
food chemistry
glycation
ultraprocessed
food
NOVA
Maillard
epidemiology
cohort
acrylamide
AGEs
CML
food chemistry
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]
Language :
Anglais
Peer reviewed article :
Oui
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Collections :
Source :
Submission date :
2024-11-08T08:06:25Z
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