Document type
Now showing items 1-13 of 13
-
« Ceux des plages » et « Ceux des collines » : les « paysans » des villages littoraux dans le Japon prémoderne
2017 -
Didier Nourisson, « Projecting savoir-faire in the French Classroom: Nutrition filmstrips 1930-70 », translated by Samuel Trainor, Food Information, Communication and Education: Eating Knowledge, sous la direction de Simona De Iulio et Susan Kovacs. Londres: Bloomsbury, (ISBN : 9781350162501). 45-58
2022 -
Elodie Sevin et Thomas Heller, « Food in the workplace, where productivity meets wellbeing: a contemporary question? », translated by Samuel Trainor, Food Information, Communication and Education: Eating Knowledge, sous la direction de Simona De Iulio et Susan Kovacs. Londres: Bloomsbury, (ISBN : 9781350162501). 73-86
2022 -
François Fronty, Vatula
2014 -
Frédéric Lordon, The Crunch: a serious comedy in three acts and heroic couplets
2012 -
Gabriel Tarde, « The Two Elements of Sociology » [Les deux éléments de la sociologie], translated by Samuel Trainor, in Matei Candea (ed.), The Social after Gabriel Tarde, (2nd Edition). London, Routledge (ISBN : 978-1138119550), 66 – 82
08-12-2015 -
L'insubordinazione di Giovanna
10-12-2023 -
La fin du monde. Pandémie, politique, désertion
01-06-2021 -
La Restauration de Meiji et le fief de Saga
2011 -
Laura Guérin, « Changing public health recommendations for older people. From condemning overfeeding to tackling undernutrition », translatedy by Samuel Trainor, Food Information, Communication and Education: Eating Knowledge, sous la direction de Simona De Iulio et Susan Kovacs. Londres: Bloomsbury, (ISBN : 9781350162501). 59-72
2022 -
Le Japon prémoderne : une société de statuts. Réflexions sur quatre décennies de débats
2017 -
NAGAI Kafû, « Prière à la statue de Maupassant »
2012 -
Naissance des guerriers des temps prémodernes : la séparation entre guerriers et paysans à Ômi
2017