Survival of cheese-ripening microorganisms ...
Document type :
Article dans une revue scientifique
DOI :
PMID :
Permalink :
Title :
Survival of cheese-ripening microorganisms in a dynamic simulator of the gastrointestinal tract
Author(s) :
Adouard, Nadege [Auteur]
Magne, Laurent [Auteur]
Cattenoz, Thomas [Auteur]
Guillemin, Herve [Auteur]
Foligne, Benoit [Auteur]
Lille Inflammation Research International Center - U 995 [LIRIC]
Picque, Daniel [Auteur]
Bonnarme, Pascal [Auteur]
Magne, Laurent [Auteur]
Cattenoz, Thomas [Auteur]
Guillemin, Herve [Auteur]
Foligne, Benoit [Auteur]

Lille Inflammation Research International Center - U 995 [LIRIC]
Picque, Daniel [Auteur]
Bonnarme, Pascal [Auteur]
Journal title :
Food microbiology
Abbreviated title :
Food Microbiol.
Volume number :
53
Pages :
30-40
Publication date :
2016-02-01
ISSN :
0740-0020
Keyword(s) :
Cheese
In vitro model of digestion
Murine in vivo model
Smear-cheese microflora
In vitro model of digestion
Murine in vivo model
Smear-cheese microflora
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Inserm
Université de Lille
CHU Lille
Université de Lille
CHU Lille
Research team(s) :
Inflammatory digestive disease : pathophysiology and therapeutic targets developement
Submission date :
2019-03-01T15:15:49Z