Hydrodynamics of a planetary mixer used ...
Document type :
Article dans une revue scientifique
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Title :
Hydrodynamics of a planetary mixer used for dough process: Influence of impeller speeds ratio on the power dissipated for Newtonian fluids
Author(s) :
Auger, Frederic [Auteur]
Delaplace, Guillaume [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Bouvier, Laurent [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Redl, Andreas [Auteur]
Andre, Christophe [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Morel, Marie-Hélène [Auteur]
Delaplace, Guillaume [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Bouvier, Laurent [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Redl, Andreas [Auteur]
Andre, Christophe [Auteur]
Unité Matériaux et Transformations - UMR 8207 [UMET]
Morel, Marie-Hélène [Auteur]
Journal title :
Journal of Food Engineering
Volume number :
118
Pages :
350-357
Publication date :
2013
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]/Ingénierie des aliments
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Science des matériaux [cond-mat.mtrl-sci]
Sciences du Vivant [q-bio]/Biochimie, Biologie Moléculaire
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Matière Molle [cond-mat.soft]
Sciences de l'ingénieur [physics]/Génie des procédés
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Science des matériaux [cond-mat.mtrl-sci]
Sciences du Vivant [q-bio]/Biochimie, Biologie Moléculaire
Physique [physics]/Matière Condensée [cond-mat]/Matière Molle [cond-mat.soft]
Sciences de l'ingénieur [physics]/Génie des procédés
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Université de Lille
ENSCL
CNRS
INRA
ENSCL
CNRS
INRA
Collections :
Research team(s) :
Processus aux Interfaces et Hygiène des Matériaux (PIHM)
Submission date :
2019-05-16T16:44:43Z
2021-05-21T07:11:22Z
2021-05-21T07:11:22Z