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How Can Diet Affect the Accumulation of ...
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Document type :
Article dans une revue scientifique: Article de synthèse/Review paper
DOI :
10.3390/foods5040084
PMID :
28231179
Permalink :
http://hdl.handle.net/20.500.12210/5013
Title :
How Can Diet Affect the Accumulation of Advanced Glycation End-Products in the Human Body?
Author(s) :
Guilbaud, Axel [Auteur]
Niquet-Leridon, Celine [Auteur]
Boulanger, Eric [Auteur] refId
Lille Inflammation Research International Center (LIRIC) - U995
Tessier, Frederic [Auteur]
Lille Inflammation Research International Center (LIRIC) - U995
Journal title :
Foods (Basel, Switzerland)
Abbreviated title :
Foods
Volume number :
5
Publication date :
2016-12-06
ISSN :
2304-8158
2304-8158
Keyword(s) :
calorie restriction
fructose
ageing
probiotics
vitamins
glycation
diabetes
Maillard
advanced glycation end products
carboxymethyllysine
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
Inserm
Université de Lille
CHU Lille
Collections :
  • Institut de Recherche Translationnelle sur l'Inflammation (INFINITE) - U1286
Research team(s) :
Glycation from inflammation to aging
Submission date :
2019-03-01T14:35:01Z
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