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Guidance on technical requirements for regulated food and feed product applications to establish the presence of small particles including nanoparticles.
EFSA Journal, 17-08-2021, 19, e06769Article dans une revue scientifiquetexte intégral -
Guidance for establishing and applying tolerable upper intake levels for vitamins and essential minerals: Draft for internal testing.
EFSA Journal, 04-02-2022, 20, e200102Article dans une revue scientifique -
Safety of frozen and dried formulations from migratory locust (Locusta migratoria) as a Novel food pursuant to Regulation (EU) 2015/2283
EFSA Journal, 21-07-2021, 19, -Article dans une revue scientifiquetexte intégral -
Safety of calcium fructoborate as a novel food pursuant to Regulation (EU) 2015/2283.
EFSA Journal, 21-07-2021, 19, e06661Article dans une revue scientifiquetexte intégral -
Extension of use of nicotinamide riboside chloride as a novel food pursuant to Regulation (EU) 2015/2283.
EFSA Journal, 24-11-2021, 19, e06843Article dans une revue scientifiquetexte intégral -
Safety evaluation of a food enzyme containing trypsin and chymotrypsin from porcine pancreas.
EFSA Journal, 03-07-2021, 19, e06640Article dans une revue scientifiquetexte intégral -
Safety evaluation of a food enzyme containing trypsin and chymotrypsin from porcine pancreas
EFSA Journal, 01-01-2021, 19Article dans une revue scientifiquetexte intégral -
Safety of the extension of use of 2'-fucosyllactose/difucosyllactose (2'-FL/DFL) mixture and lacto- <i>N</i>-tetraose (LNT) as novel foods in food supplements for infants pursuant to Regulation (EU) 2015/2283.
EFSA Journal, 21-03-2022, 20, e07140Article dans une revue scientifiquetexte intégral -
Safety of 6'-sialyllactose (6'-SL) sodium salt produced by a derivative strain ( <i>Escherichia coli</i> NEO6) of <i>E. coli</i> W (ATCC 9637) as a Novel Food pursuant to Regulation (EU) 2015/2283.
EFSA Journal, 22-06-2023, 21, e08025Article dans une revue scientifiquetexte intégral -
Safety of <i>Wolffia globosa</i> powder as a Novel food pursuant to Regulation (EU) 2015/2283.
EFSA Journal, 08-01-2022, 19, e06938Article dans une revue scientifiquetexte intégral