Safety of 2 ''''-fucosyllactose/difucosyllactose ...
Type de document :
Article dans une revue scientifique: Article original
DOI :
PMID :
URL permanente :
Titre :
Safety of 2 ''''-fucosyllactose/difucosyllactose mixture as a novel food pursuant to regulation (eu) 2015/2283
Auteur(s) :
Turck, Dominique [Auteur]
Castenmiller, Jacqueline [Auteur]
De Henauw, Stefaan [Auteur]
Hirsch-Ernst, Karen Ildico [Auteur]
Kearney, John [Auteur]
Maciuk, Alexandre [Auteur]
Mangelsdorf, Inge [Auteur]
Mcardle, Harry J. [Auteur]
Naska, Androniki [Auteur]
Pelaez, Carmen [Auteur]
Pentieva, Kristina [Auteur]
Siani, Alfonso [Auteur]
Thies, Frank [Auteur]
Tsabouri, Sophia [Auteur]
Vinceti, Marco [Auteur]
Cubadda, Francesco [Auteur]
Engel, Karl-Heinz [Auteur]
Frenzel, Thomas [Auteur]
Heinonen, Marina [Auteur]
Marchelli, Rosangela [Auteur]
Neuhauser-Berthold, Monika [Auteur]
Poting, Annette [Auteur]
Poulsen, Morten [Auteur]
Sanz, Yolanda [Auteur]
Schlatter, Josef Rudolf [Auteur]
van Loveren, Henk [Auteur]
Sun, Qingqing [Auteur]
Turla, Emanuela [Auteur]
Knutsen, Helle Katrine [Auteur]
Castenmiller, Jacqueline [Auteur]
De Henauw, Stefaan [Auteur]
Hirsch-Ernst, Karen Ildico [Auteur]
Kearney, John [Auteur]
Maciuk, Alexandre [Auteur]
Mangelsdorf, Inge [Auteur]
Mcardle, Harry J. [Auteur]
Naska, Androniki [Auteur]
Pelaez, Carmen [Auteur]
Pentieva, Kristina [Auteur]
Siani, Alfonso [Auteur]
Thies, Frank [Auteur]
Tsabouri, Sophia [Auteur]
Vinceti, Marco [Auteur]
Cubadda, Francesco [Auteur]
Engel, Karl-Heinz [Auteur]
Frenzel, Thomas [Auteur]
Heinonen, Marina [Auteur]
Marchelli, Rosangela [Auteur]
Neuhauser-Berthold, Monika [Auteur]
Poting, Annette [Auteur]
Poulsen, Morten [Auteur]
Sanz, Yolanda [Auteur]
Schlatter, Josef Rudolf [Auteur]
van Loveren, Henk [Auteur]
Sun, Qingqing [Auteur]
Turla, Emanuela [Auteur]
Knutsen, Helle Katrine [Auteur]
Titre de la revue :
EFSA J.
Nom court de la revue :
EFSA J.
Numéro :
17
Date de publication :
2019-06-01
ISSN :
1831-4732
Mot(s)-clé(s) en anglais :
oligosaccharide
safety
novel food
DFL
2 '-FL
difucosyllactose
2 '-fucosyllactose
safety
novel food
DFL
2 '-FL
difucosyllactose
2 '-fucosyllactose
Discipline(s) HAL :
Sciences du Vivant [q-bio]
Résumé en anglais : [en]
Following a request from the European Commission, the EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA) was asked to deliver an opinion on 2'-fucosyllactose/difucosyllactose (2'-FL/DFL) mixture as a novel food ...
Lire la suite >Following a request from the European Commission, the EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA) was asked to deliver an opinion on 2'-fucosyllactose/difucosyllactose (2'-FL/DFL) mixture as a novel food (NF) pursuant to Regulation (EU) 2015/2283. The NF is a powdered mixture mainly composed of two oligosaccharides, 2'-FL and DFL, which are produced together by fermentation with a genetically modified strain of Escherichia coliLire moins >
Lire la suite >Following a request from the European Commission, the EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA) was asked to deliver an opinion on 2'-fucosyllactose/difucosyllactose (2'-FL/DFL) mixture as a novel food (NF) pursuant to Regulation (EU) 2015/2283. The NF is a powdered mixture mainly composed of two oligosaccharides, 2'-FL and DFL, which are produced together by fermentation with a genetically modified strain of Escherichia coliLire moins >
Langue :
Anglais
Audience :
Internationale
Vulgarisation :
Non
Établissement(s) :
CHU Lille
Inserm
Université de Lille
Inserm
Université de Lille
Date de dépôt :
2024-01-30T10:27:42Z