Nutritional evaluation of mixed wheat-faba ...
Document type :
Article dans une revue scientifique: Article original
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Title :
Nutritional evaluation of mixed wheat-faba bean pasta in growing rats: impact of protein source and drying temperature on protein digestibility and retention.
Author(s) :
Laleg, Karima [Auteur]
Salles, Jerome [Auteur]
Berry, Alexandre [Auteur]
Giraudet, Christophe [Auteur]
Patrac, Veronique [Auteur]
Guillet, Christelle [Auteur]
Denis, Philippe [Auteur]
Tessier, Frederic J [Auteur]
Guilbaud, Axel [Auteur]
Howsam, Michael [Auteur]
Lille Inflammation Research International Center - U 995 [LIRIC]
Boirie, Yves [Auteur]
Micard, Valerie [Auteur]
Walrand, Stephane [Auteur]
Salles, Jerome [Auteur]
Berry, Alexandre [Auteur]
Giraudet, Christophe [Auteur]
Patrac, Veronique [Auteur]
Guillet, Christelle [Auteur]
Denis, Philippe [Auteur]
Tessier, Frederic J [Auteur]
Guilbaud, Axel [Auteur]
Howsam, Michael [Auteur]
Lille Inflammation Research International Center - U 995 [LIRIC]
Boirie, Yves [Auteur]
Micard, Valerie [Auteur]
Walrand, Stephane [Auteur]
Journal title :
The British journal of nutrition
Abbreviated title :
Br. J. Nutr.
Pages :
1-31
Publication date :
2018-12-10
ISSN :
1475-2662
English keyword(s) :
Faba bean pasta
Protein digestion
Protein retention
Protein structure
Drying temperature
Protein digestion
Protein retention
Protein structure
Drying temperature
HAL domain(s) :
Sciences du Vivant [q-bio]
Language :
Anglais
Audience :
Internationale
Popular science :
Non
Administrative institution(s) :
CHU Lille
Inserm
Université de Lille
Inserm
Université de Lille
Submission date :
2019-10-22T08:16:52Z