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Guidance on technical requirements for regulated food and feed product applications to establish the presence of small particles including nanoparticles.
EFSA Journal, 17-08-2021, 19, e06769Article dans une revue scientifiquetexte intégral -
Safety of frozen and dried formulations from migratory locust (Locusta migratoria) as a Novel food pursuant to Regulation (EU) 2015/2283
EFSA Journal, 21-07-2021, 19, -Article dans une revue scientifiquetexte intégral -
Safety of calcium fructoborate as a novel food pursuant to Regulation (EU) 2015/2283.
EFSA Journal, 21-07-2021, 19, e06661Article dans une revue scientifiquetexte intégral -
Extension of use of nicotinamide riboside chloride as a novel food pursuant to Regulation (EU) 2015/2283.
EFSA Journal, 24-11-2021, 19, e06843Article dans une revue scientifiquetexte intégral -
Safety evaluation of a food enzyme containing trypsin and chymotrypsin from porcine pancreas.
EFSA Journal, 03-07-2021, 19, e06640Article dans une revue scientifiquetexte intégral -
Safety evaluation of a food enzyme containing trypsin and chymotrypsin from porcine pancreas
EFSA Journal, 01-01-2021, 19Article dans une revue scientifiquetexte intégral -
Opinion on the impact of non-monotonic dose responses on EFSA's human health risk assessments.
EFSA Journal, 06-11-2021, 19, e06877Article dans une revue scientifiquetexte intégral -
Safety of water lentil powder from Lemnaceae as a Novel Food pursuant to Regulation (EU) 2015/2283.
EFSA Journal, 03-12-2021, 19, e06845Article dans une revue scientifiquetexte intégral -
Green kiwifruit (lat. <i>Actinidia deliciosa</i> var. Hayward) and maintenance of normal defecation: evaluation of a health claim pursuant to Article 13(5) of Regulation (EC) No 1924/2006.
EFSA Journal, 03-07-2021, 19, e06641Article dans une revue scientifiquetexte intégral -
Opinion on the re-evaluation of mono- and diglycerides of fatty acids (E 471) as food additive in foods for infants below 16 weeks of age and follow-up of their re-evaluation as food additives for uses in foods for all population groups.
EFSA Journal, 24-11-2021, 19, e06885Article dans une revue scientifiquetexte intégral